Vad är KiDMEMO?

Hej och välkommen till KiDMEMO!

KiDMEMO föddes ursprungligen av vårt eget behov. Vi ville ha en tjänst där vi kunde spara våra käraste minnen lika enkelt som vi sänder ett sms. Dessutom ville vi kunna dela denna tjänst med vänner, släktingar och andra nära och kära så att de också kunde delta i processen.

Vi hoppas du trivs med vår tjänst och återvänder i många år framöver då du bläddrar i fina minnen från babytiden och barndomen i din KiDMEMO-babybok.

Trevlig resa!

Skapa och beställ boken bara för EUR 39,90!

Du kan göra en unik och minnesvärd bok till ditt barn, barnbarn eller någon annan liten i din bekantskapskrets – det går enkelt direkt på nätet! Det kostar inget att använda tjänsten och fylla i boken på nätet.

Du kan välja en mall för din bok och fylla i den var som helst och när som helst. Boken innehåller skojiga frågor om barnets utveckling. Du kan också lägga till härliga bilder och historier precis då det passar dig.

Då boken är klar på nätet kan du beställa den som en högklassig, inbunden 40-sidig bok. Du kan beställa boken i present till gudföräldrar, släkt och vänner!

Bjud in nära och kära

Du kan dela glädjen av att fylla i barnets babybok! Innehållet och de fina minnena blir många fler då du bjuder in barnets närmaste att fylla i boken tillsammans med dig.

Personerna du bjuder in får en länk till tjänsten genom vilken de kan titta på ditt barns bok och själva kan fylla i den. De inbjudna kan fylla i sidorna, lägga till egna bilder och skriva egna historier.

Du kan sova lugnt

Vi är själva föräldrar och förstår därför vikten av integritetsskydd när det gäller barn. Därför har vi tagit speciellt hänsyn till datasäkerhet då vi utvecklat tjänsten.

Alla uppgifter som du lägger till i tjänsten (babybokens text och bilder) kan ses endast av användaren och de personer som användaren bjuder in. Inga andra användare kan se dina barns uppgifter i KiDMEMO.

För att garantera datasäkerheten måste alla användare registrera sig. Det är enkelt att ta bort dina uppgifter ur tjänsten, om du så önskar.

Ge respons! 

KiDMEMO är fortfarande i babyåldern – vi har massor av utvecklingsidéer och vi lovar att lansera många nya roliga egenskaper i tjänsten snart! 

Har du idéer eller önskemål om hur vi ska utveckla tjänsten? Vilka nya egenskaper önskar du se först? Vi vill gärna höra din respons. Du kan ge respons antingen genom Respons-knappen här på hemsidan eller maila: contact@kidmemo.com.

Du kan följa våra nyheter på FacebookInstagramTwitter eller genom att beställa vårt nyhetsbrev! Välkommen!
Respons